Copisteria Cassà

el teu centre d'impressió digital a Girona

Del 26 de juny al 3 de setembre de 9 a 15h. Dissabtes tancat

Del 26 de juny al 3 de setembre de 9 a 15h. Dissabtes tancat

Serveis

Impressions i còpies

 A Copisteria Cassà us oferim una amplia gama de serveis d’impressió digital i reprografia.

 Realitzem còpies directes dels vostres documents, en color i blanc i negre, així com impressions, igualment, en color i blanc i negre des dels vostres suports digitals (usb, cd, mail...)

 Si ho preferiu, també podeu enviar-nos un correu electrònic amb l'arxiu i les indicacions per a la seva reproducció: impressió en color o blanc i negre, a una o dues cares, mides, gramatges, etc. i us ho imprimirem directament.

 Podem imprimir els vostres arxius en un gran ventall de suports. Des de paper de 80 fins a 300 grs., passant per paper autocopiatiu, per a blocs d’albarans, rebuts i factures, com per papers tipus pergamí i rústics fets a ma.

 Enquadernació

 Per conservar els vostres treballs, us oferim varis tipus d’enquadernació. Enquadernació amb espiral metàl·lic, enquadernació Channel (sistema a pressió amb tapes dures), enquadernació Cristal (sistema a pressió amb tapes toves), enquadernació amb cola, grapa en cavallet (tipus revista).

 Escàner

 Podem digitalitzar els vostres documents i guardar-los en el format que més us convingui segons les vostres necessitats: pdf, jpg...

 Podem escanejar qualsevol document en paper, fotografies, plànols (fins a 1m. d’ample)...

Us els guardem al vostre USB, us en fem un cd o us ho passem per mail.

Plànols

Imprimiu els vostres plànols en color o en blanc i negre fins a un metre d´ample.
El sistema d´impressió en bobina, us permetrà la impressió de plànols de grans dimensions.

Gran format

Imprimim fotografies més grans de DIN-A3 en color i blanc i negre amb gran qualitat d´impressió. Podreu tenir les fotos que més us agradin en grans dimensions.

Fins a un metre d’ample!

També podem fer vinils per a interior i exterior, metacrilats, cartró ploma, canalé i pvc impresos, lones... Una gran varietat de materials i possibilitats per la vostra empresa o la vostra llar.

Banners i roll-up´s (desplegables) per fires, exposicions o empreses.

Estampació de samarretes

Per estampar les vostres samarretes, podeu triar entre estampació amb transfer o vinil.

Aprofiteu per fer-vos una samarreta ben “xula” per la vostra festa o celebració.

Acabats

Comptem amb varis processos d’acabat per tal de completar els vostres treballs d’impressió. Posem cartró ploma al es vostres fotos, plànols, gràfiques... Plastifiquem les vostres impressions. Fendits, talls digitals, grapats, encolats, laminats, imans...

Dada variable

A partir d’un arxiu Excel podem personalitzar les seves impressions amb dades variables.
Ideal per a carnets de soci, diplomes, talonaris, rifes...

Assessoria gràfica

Posem a la vostra disposició la nostra experiència per tal d’orientar-vos en la impressió de les vostres feines.

Realitzem la revisió de pre-impressió dels vostres documents per tal de garantir la correcta impressió dels mateixos. Tenim cura d’aquest procés a l’hora d’enviar els vostres treballs al nostre servei d’impremta, per aconseguir els millor resultats.
Escoltem les vostres necessitats per oferir-vos la millor solució, suport i acabat pels vostres treballs, documents, fotos...

Disseny gràfic

Apliquem els nostres coneixements per tal de desenvolupar el producte que voleu crear, segons les vostres necessitats, en cada moment; cartells, flyers (fulletons), desplegables (tríptics, díptics...), roll-ups, x-banners, enquadernacions, cartes de restaurant, imants, lones, vinils, targetes de visita, full de carta o factura, blocs d’albarans, comanda o factura, catàlegs, carnets de soci, revistes, programes per fires i esdeveniments...

Copisteria Cassà el teu centre d'impressió digital a Girona

Copisteria Cassà neix al juliol del 1998, com a un establiment de servei d’impressió digital d’àmbit local. Gracies a la confiança que, vosaltres, els nostres clients, ens heu dipositat, ben aviat deixaria de ser la “Copisteria de Cassà” i  faria extens el seu radi d'acció  a tota la província de Girona.

Any rere any ens heu plantejat nous reptes, que hem estat encantats d'acceptar. Hem deixat volar la nostra imaginació per poder-vos oferir noves idees i no deixem de buscar nous productes i proveïdors per tal de satisfer les vostres necessitats i oferir-vos un bon equilibri entre qualitat-preu.

Treballem amb passió i professionalitat,  la nostra garantia és la qualitat, estem equipats amb les primeres marques en impressió digital: Panasonic, Ricoh, Konica Minolta, HP i Xanté, per tal d’oferir-vos el millor servei d’impressió en còpies i impressions, Enquadernacions, Escaneig, Plànols, Gran format, Estampació de samarretes, tant amb els vostres propis dissenys com amb dissenys personalitzats del nostre departament de disseny gràfic.

email: info@copisteria-cassa.cat
tel. 972464523
Rambla Onze de Setembre, 17,
17244 CASSA DE LA SELVA
GIRONA