Copisteria Cassà

el teu centre d'impressió digital a Girona

Del 26 de juny al 3 de setembre de 9 a 15h. Dissabtes tancat

Copisteria Cassà el teu centre d'impressió digital a Girona

Copisteria Cassà neix al juliol del 1998, com a un establiment de servei d’impressió digital d’àmbit local. Gracies a la confiança que, vosaltres, els nostres clients, ens heu dipositat, ben aviat deixaria de ser la “Copisteria de Cassà” i  faria extens el seu radi d'acció  a tota la província de Girona.

Any rere any ens heu plantejat nous reptes, que hem estat encantats d'acceptar. Hem deixat volar la nostra imaginació per poder-vos oferir noves idees i no deixem de buscar nous productes i proveïdors per tal de satisfer les vostres necessitats i oferir-vos un bon equilibri entre qualitat-preu.

Treballem amb passió i professionalitat,  la nostra garantia és la qualitat, estem equipats amb les primeres marques en impressió digital: Panasonic, Ricoh, Konica Minolta, HP i Xanté, per tal d’oferir-vos el millor servei d’impressió en còpies i impressions, Enquadernacions, Escaneig, Plànols, Gran format, Estampació de samarretes, tant amb els vostres propis dissenys com amb dissenys personalitzats del nostre departament de disseny gràfic.

email: info@copisteria-cassa.cat
tel. 972464523
Rambla Onze de Setembre, 17,
17244 CASSA DE LA SELVA
GIRONA